in

Za vikend Međunarodna jedriličarska regata Brioni kup

Od 29. travnja do 1. svibnja održat će se 18. Brioni kup – međunarodna jedriličarska manifestacijska regata u organizaciji JK Delfin iz Pule te uz suorganizatore iz JK Brioni iz Fažane.

„Da, ovim putem najavljujemo međunarodnu regatu koja je takozvana elegantna regata raja netaknute prirode i topline ljudi koje okuplja u manifestacijskom i regatnom programu”, izjavila je predsjednica JK Delfin Sanja Vale Čupić.

Sa manifestacijskim programom počinjemo u petak, 29.04. u 20h kod Riječkog gata u Puli koncertom TECHNO VIKINGS, ponudom pjenušaca Misal, vina Vicinim, craft piva Kampanjola, pršutarna Buršić i fritule Blodi te pozivamo sve koji vole dobro vibru da dođu i zabave se na rivi, pored mora.Regata starta u subotu, 30. Travnja u 11 sati. Do sada je najavilo dolazak više od 50 jedrilica, od MAXI jedrilice – VOR 60 do obiteljskih vintage jedrilica.

Očekuje se dolazak jedriličara iz više zemalja. Osim iz Hrvatske, dolaze jedriličari iz Italije, Slovenije, Južne Afrike i Austrije. Sudionici su raznih dobnih i interesnih skupina, tako da će sudjelovati jedriličari koji su sportaši ali i rekreativce, djecu i odrasle. 

Foto KAF Sv. Lovreč

SV. LOVREČ: U KAF-u radionica kako primijeniti umjetnu inteligenciju u fotografiji

prvi maj 2018 vižinada

Proslava Praznika rada u Vižinadi – Pučka fešta, eko akcija, pješačenje, turnir u briškuli…