in

Zeus iz Vižinade osvojio medalje na jednom od najvećih svjetskih kickboxing natjecanja

Foto Kickboxing klub Zeus

28th Hungarian World Cup 2023. Budapest, Hungary 15.-18.06.2023.

Puni pozitivnih dojmova i s ogromnim novim iskustvom vratili su se članovi Kickboxing kluba Zeus iz Vižinade s jednog od najvećih svjetskih kickboxing natjecanja, Svjetskog kupa u Budimpešti na kojem je sudjelovalo više od 2.000 natjecatelja iz 43 zemlje.

Nika Arman (kick light, starije kadetkinje, -55 kg) i Simon Ritoša (kick light, stariji kadeti, -63 kg) su u teškoj konkurenciji od 12 (Nika) i 15 (Simon) natjecatelja izborili četvrtfinale i zauzeli visoko peto mjesto. Erin Arman (point fighting, mlađe kadetkinje, -47 kg) je također u konkurenciji od 12 natjecateljica zauzela visoko treće mjesto i osvojila brončanu medalju!

Erin ih je predstavljala i na Hungarian Openu (kick light, mlađe kadetkinje, -47 kg) koji se u istom terminu održavao u sklopu svjetskog kupa i vrhunskom izvedbom osvojila je zlatnu medalju!

-Ponosni smo do neba na naših troje mladih natjecatelja koji su pokazali da su dorasli jednom ovako velikom natjecanju, dali najbolje od sebe i pustili srce na borilištu. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su imali vjere u nas i financijski nas poduprli, te tako našem malom klubu olakšali sudjelovanje među svjetskom kickboxing elitom. Sigurni smo da smo bili jedini klub iz tako malog mjesta, poručili su iz Zeusa.

vižinada iz zraka centar povijesna jezgra

U Vižinadi se snima britanska serija – Na nekim mjestima zabranjeno parkirati

POREČ: Postavljena zaštitna skela i fotoprint na palaču Becich