in

Srijedom s KORADOM u Novigradu: Razgovor umjesto predavanja, pitanja i teme kreirat će (i) publika

Foto CMIK - Predavanje Korado Korlević

U srijedu 26. travnja od 19.30 sati u novigradskom CMIK-u pripremaju novo zanimljivo druženje s Koradom Korlevićem, u okviru ciklusa pod nazivom Srijedom s Koradom. Nakon nekoliko zanimljivih i dobro posjećenih predavanja, ovoga puta pripremaju nešto drugačiji koncept, u kojem će važnu ulogu imati i posjetitelji CMIK-a.

Naime, ovoga puta umjesto jednostranog predavanja publiku očekuje interaktivni razgovor s Koradom, a da bi sve bilo još zanimljivije, pitanja i aktualne teme o kojima će moderator susreta razgovarati s popularnim gostom mogu predložiti odnosno unaprijed postaviti posjetitelji CMIK-a, odnosno pratitelji njihovih društvenih mreža.

Zanima li vas štogod iz područja astronomije i drugih srodnih znanosti, razvoja suvremene tehnologije, aktualnog trenutka ili budućnosti naše civilizacije, ali i štošta drugoga, uputite unaprijed svoje pitanje, a moderator će ga postaviti prof. Korleviću i od njega – bez sumnje – dobiti iscrpan odgovor.

Pitanja se mogu postaviti tj. poslati u komentaru Facebook posta kojim se najavljuje ovaj događaj na FB stranici CMIK-a, u inbox FB stranice CMIK-a, ili na e-mail adresu info@cmik-cmc.hr, do 25. travnja u podne. 

U CMIK-u poručuju kako se unaprijed raduju interesu i odazivu, kako na ovu priliku da kreirate sadržaj slijedećeg druženja s prof. Korlevićem, tako i na samo druženje u srijedu 26. travnja od 19:30.

Eko akcija u Barbarigi

Uspješna eko akcija u Barbarigi zahvaljujući volonterima i eko aktivistima

Foto OŠ Tar-Vabriga

TAR-VABRIGA: Velika “berba” medalja na istarskom natjecanju učenika u atletici