in

TAR: Kako do plaže na LANTERNI – Objavljujemo upute za domaće stanovnike

Od protekle subote do petka, 9. srpnja, na području turističkog naselja Lanterna održava se X-JAM event zatvorenog tipa. Koncept ‘sigurnosnog balona’, koji se uspješno koristi u natjecateljskim sportovima, osigurat će maturantima sigurno okruženje prema najvišim medicinskim i epidemiološkim standardima, a ujedno i zaštitu lokalnoj zajednici.

U tom periodu, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i činjenicu da se radi o pilot projektu, pristup turističkom naselju Lanterna neće biti moguć, te će iz tog razloga biti organiziran vlakić koji će mještane i goste voziti do plaže u kampu Lanterna. Vožnja vlakićem u tom razdoblju ne naplaćuje se.

Parkiralište za automobile predviđeno je na šljunčanom parkingu, na lijevoj strani rotora prije ulaska u kamp Lanterna, te će svim mještanima (s adresom na području Općine Tar-Vabriga) i gostima s propusnicom za ulazak u turističko naselje Lanterna biti omogućen ulazak pješice u kamp do stajališta vlakića pored „Piazze“ koji će ih voziti do plaže.

Vozni red turističkog vlakića pogledajte klikom na link https://tar-vabriga.hr/uploaded/VOZNI%20RED-ORARIO-FAHRPLAN-TIMETABLE%20-%20X-JAM%202021-1624969529960.pdf

korona covid

Istra već nekoliko dana bez novih slučajeva

NOVIGRAD: Privremeno postavljena stabalca na mjestu budućeg drvoreda