in

TAR: Počela javna rasprava za izmjenu UPU-a turističke zone na Stanciji Blek

Sjedište općinske uprave u Taru - Istarska ulica - Foto Tanja Kocijančić

Općina Tar-Vabriga otvorila je javnu raspravu o prijedlogu izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Stancije Blek 1 (turistička zona T1,T2,T3- TRP 2). Javna rasprava provest će se u trajanju od 11 dana, počevši od danas 8. siječnja pa 18. siječnja 2024. godine.
Javno izlaganje Prijedloga Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Stancija Blek 1 održat će se u sjedištu općine, na adresi Istarska 8, dana 11.01.2024. godine – četvrtak, u 16:00 sati.
Javni uvid u ovaj dokument moguć je u općini do 18. siječnja, radnim danom od 08:00 sati do 14:00 sati.

Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se podnositi do dana zaključenja javne rasprave, postavljanjem pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koje usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja

  • upućuju nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe u roku odredenom u objavi o javnoj raspravi, putem pošte na adresu Općina Tar-Vabriga-Torre-Abrega, za Jedinstveni upravni odjel, Istarska 8, 52465 Tar ili slanjem e-maila na info-opcina@tar-vabriga.hr.
    Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog plana koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, te adresom podnositelja, neće se uzeti u obzir prilikom pripreme izvješća o javnoj raspravi.

vinograd vinova loza pixabay

Novigrad objavio natječaj za potpore vinarima

lag sjeverna istra

NOVIGRAD: Otvoren natječaj za posao u LAG-u “Sjeverna Istra”