in

TAR-POREČ: Objavljen javni poziv za stalni vez u Santa Marini

Nova ribarska luka - Santa Marina u Općini Tar-Vabriga

Lučka uprava Poreč objavila je javni poziv za dostavu zahtjeva za dodjelu stalnog veza u ribarskom dijelu luke za javni promet Santa Marina.
Zahtjev se predaje na propisanom obrascu Lučke uprave Poreč te se uz njega prilaže izvod iz sudskog registra za pravne osobe ili obrtnicu, ne starije od 30 dana te povlasticu o obavljanju gospodarskog ribolova, dokaz o vlasništvu broda, odnosno brodice (valjana plovidbena dozvola nadležne Lučke kapetanije odnosno mjesno najbliže njene ispostave, odnosno upisni list).
Stalni vez daje se na korištenje prema redoslijedu utvrđenom na Listi prioriteta za davanje prava korištenja sukladno Pravilniku o kriterijima za dodjelu stalnog veza u komunalnom dijelu luka Lučke uprave Poreč. Prilikom dodjele pojedinog veza na komunalnom dijelu luke potrebno je voditi brigu o dužini plovila, te plovila prema tim kriterijima i grupirati.

Na web stranicama Lučke uprave Poreč www.porec-port.com možete popuniti obrazac zahtjeva za stalni vez na komunalnom djelu luke javnog prometa.
Ukoliko niste u mogućnosti popuniti online obrazac, možete ga preuzeti na stranicama Općine Tar-Vabriga, zatim popuniti i zajedno s prilozima poslati putem e-maila, poštom ili osobno dostavite u ured Lučke uprave Poreč.
Za sva pitanja ili informacije možete kontaktirati telefonski na broj 052/453-497 putem e-maila sabrina@porec-poet.com ili osobno ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 11 sati u uredu Županijske lučke uprave Poreč, Obala maršala Tita 21, Poreč.

Foto JK Horizont Poreč

Porečka jedriličarka Nika Fornažar opet na vrhu – Najbolja na Danima Uljanika

Novi prostor za jaslice u Kašteliru - Foto Tanja Kocijančić

KAŠTELIR: Sve je spremno za još jednu jasličku grupu