in ,

TAR: Sjajan rezultat Raula Vojinovića, Dominika Maršića i Ivana Filipovića na zadnjem ovogodišnjem turniru

U nedjelju je u Umagu održan treći po redu otvoreni stolnoteniski turnir za sve mlade stolnotenisačice i stolnotenisače. Turnir je okupio veliki broj djece iz skoro svih klubova županije a ukupno ih je nastupilo više od pedeset u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Za Stolnoteniski klub Tar nastupilo je pet članova kluba, koji su se natjecali u tri uzrasne kategorije. Pravu senzaciju ponovo je priredio Raul Vojinović koji je u svojoj najmlađe kadetskoj kategoriji briljirao do samog  finala gdje je poražen od suparnika Bernaz Lea iz Brovinja.

Naslov viceprvaka i osvojeno srebro  samo je  još jedna potvrda gdje je mjesto ovoga mladog igrača na županijskoj rang ljestvici. Svoje samopouzdanje i stolnotenisko znanje te odličnu formu Raul je potvrdio prvi put i u jačoj  konkurenciji, gdje je sa klupskim kolegom Dominikom Maršićem podijelio broncu i to u kategoriji mlađih kadeta dok su prvo i drugo mjesto osvojili  igrači Brovinja.

Za potpuni uspjeh tarskih stolnotenisača pobrinuo se u najjačoj kadetskoj skupini Ivan Filipović, osvojivši također broncu dok nešto mlađi Danijel Filipović i Teo Maršić nisu uspjeli domoći se postolja.

No, svi su osvojili nove bodove za županijsku rang ljestvicu koji će im dobro doći na kraju sezone za eventualni plasman među osam najboljih.

Posebnost ovog natjecanja  bila je posjeta kineskog trenera  Huang Yipinga  koji boravi sljedećih nekoliko dana u Vrsaru, pa su djeca oduševljeno prihvatila fotografiranje sa njim, te u narednim danima i  mogućnost kratkog treninga kojeg će domaćin STK Vrsar omogućiti svim zainteresiranima.

-Ovo je bio i posljednji službeni stolnoteniski turnir u ovoj sportskoj sezoni, čestitam svima na osvojenim odličjima, ostaje još da odigramo Božićni turnir idućeg tjedna u Taru. Poslije Nove 2020. godine na red dolazi Zimski stolnoteniski kamp  a zatim i prvi ekipni turniri u Opatiji za mlađe kategorije, naglasio je trener stolnoteniskog kluba u Taru Zoran Holik.

Funtana dijeli BOŽIĆNICE svojim umirovljenicima od 19. prosinca

Malo putujuće kazalište – kamishibai za male i velike u porečkoj knjižnici 17. prosinca