in

TAR: Tečaj za sigurno rukovanje pesticidima 25. srpnja

Ilustracija

Obavještavamo sve polaznike koji su položili ispit iz osnovne izobrazbe tečaja za sigurno rukovanje pesticidima, organiziranog od strane Instituta za poljoprivredu i turizam da istječe petogodišnje razdoblje valjanosti iskaznice (srpanj 2020.). Sukladno Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida (članak 14. stavak 6.), svi polaznici moraju nakon pet godina odslušati 5 nastavnih sati dopunske izobrazbe i time steći uvjete za produženje iskaznice.

Sukladno navedenom, obavještavamo sve polaznike grupe koja je položila ispit u Općini Tar-Vabriga tijekom 2015. godine, da dođu na dodatnu nastavu koja će biti održana 25.07.2020. godine u Taru, u Općinskoj vijećnici s početkom u 11 sati.

Cijena izobrazbe za dopunsku nastavu je 200 kn što uključuje nastavu i naknadu za izdavanje iskaznice.

Više pročitajte na http://www.iptpo.hr/index.php/dokumenti/natjecaj-za-radna-mjesta/87-staticno/361-izobrazba-pesticidi

Svi polaznici moraju doći i na uvid donijeti staru iskaznicu, osobnu iskaznicu i morati će potpisati prijavnicu za slušanje dopunske izobrazbe koja će biti već ispunjena od strane Instituta za poljoprivredu i turizam.

Prijava na edukaciju biti će u vremenu od 09-11 sati.

Svi polaznici na nastavi moraju imati zaštitne maske. Oni koji si ne mogu osigurati masku, istu će im dati organizator predavanja.

Polaznici iz GRUPE TAR-VABRIGA će biti dodatno obaviješteni telefonom od strane instituta o navedenom terminu izobrazbe.

TAR: Općina na natječaju traži tko će voziti turistički vlakić

TAR: Općina na natječaju traži tko će voziti turistički vlakić

U Svetoj Marini izvučeno tijelo nepoznatog muškarca

MARČANA: Nizozemac zapalio gliser i ribarske mreže