in ,

“TOP 8” u Vrsaru: Bronca za Raula Dominika Holika iz Stolnoteniskog kluba Novigrad

Jučer, 18. svibnja, Stolnoteniski klub Vrsar bio je domaćin najjačem ovosezonskom stolnoteniskom turniru popularno zvanom “ TOP 8“ Istarske županije.

U osam uzrasnih kategorija nastupilo je blizu 50 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji. Za ovaj turnir pozivnice su dobili  prvih osam s posljednje rang ljestvice STSIŽ, a u konačnici kao petoplasirani u kategoriji kadeta pravo nastupa dobio je i Raul Dominik Holik iz Stolnoteniskog kluba Novigrad.

Iako je prema plasmanu zadaća bila obraniti petu poziciju, Raul je uz dosta napora uspio u svojoj namjeri pa čak i više od toga. U srazu s ostalim natjecateljima iz Pule, Pazina, Poreča i Tara odličnom igrom pružio je svoj maksimum i zasluženo na kraju osvojio četvrtu poziciju te brončanu medalju za ostvaren uspjeh.

Podsjećamo da je Raul ukupno u pet nastupa na turnirima Istarske županije osvojio četiri odličja a i u idućoj natjecateljskoj sezoni bit će u istoj kategoriji kadeta, pa se nadamo da veći uspjesi tek predstoje.

Idućeg tjedna na rasporedu je veliki međunarodni stolnoteniski turnir u Zagrebu, popularno zvani „Zagiping“ u svojem 66. izdanju na kojem se nadamo da će nastupiti i najmlađi članovi novigradskog Stolnoteniskog kluba.

STK Novigrad poziva roditelje djece koja bi se željela upisati u stolni tenis da požure s prijavama u klub, jer upisi za iduću natjecateljsku sezonu su već krenuli i traju do 1. lipnja,

Poreč: Policija u stanu 25-godišnjaka pronašla 364 grama amfetamina

Umag peticijom protiv nekontroliranog postavljanja telekomunikacijskih odašiljača na privatnim objektima