in

Dva novigradska kampa među najboljima u Europi po izboru ADAC-a

Foto Aminess Novigrad

Novigradski kampovi Aminess Maravea i Aminess Sirena ponovno su osvojili priznanje ADAC Superplatz 2024., koje se dodjeljuje najboljim europskim kampovima. Ovo je šesti uzastopni ADAC Superplatz za kamping resort Maravea te peti uzastopni za kamp Sirena. Ovo priznanje njemačkog autokluba rezervirano je samo za kampove koji su dobili pet od maksimalnih mogućih pet zvjezdica tijekom ocjenjivanja kvalitete smještaja i usluge te dodatnih sadržaja kampova. U društvu najboljih europskih kampova našao se i Aminess Atea kamp na Krku, koji je ostvario 4 i pol od mogućih pet zvjezdica u ADAC-ovom izboru.

ADAC je najveći njemački i europski autoklub, koji broji 18 milijuna članova, te svojim godišnjim odabirom najboljih kampova po strogim kriterijima služi kao autoritet u procjeni kvalitete kamp smještaja diljem Europe. Najviše priznanje, nagrada ADAC Superplatz, dodjeljuje se kampovima koji su postigli izvrsnost u sljedećim kriterijima: opremljenost sanitarnih čvorova, površina i opremljenost pojedinačnih parcela kao i cijelog kampa. Također se ocjenjuje trgovačka i gastronomska ponuda, zabavni sadržaji te bazeni i plaže u okviru kampa.

„Ovo i brojna slična priznanja koje imaju naši kampovi dodatno nas motiviraju u postizanju i održanju izvrsnosti u svakom segmentu našeg odnosa prema našim gostima. Posebno nas raduje što su Aminess kampovi bitan element u podizanju ukupne prosječne ocjene hrvatskih kamping destinacija od strane njemačkih udruženja“ – izjavila je direktorica Aminess Maravea Camping Resorta, Đulijana Marunica Krulčić, objavio je Aminess u priopćenju.

NE DIRAJ FOTKU

USLUGA POREČ nudi besplatno preuzimanje božićnih drvaca na nekoliko lokacija

Istra: Vozio pod utjecajem više vrsta droga. Uhitili su ga