in

FUNTANA: Istra Premium Camping Resort dobitnik nagrade Specijal Lider invest

Funtana/Foto Tanja Kocijančić

Istra Premium Camping Resort 5* danas je na Liderovom izboru najboljih investicija u Hrvatskoj dobio nagradu Specijal Lider invest – posebnu nagradu stručnog žirija za kontinuirano ulaganje. Valamarova investicija u Istra Premium Camping Resort, prvi Valamarov veliki kamp s 5 zvjezdica te jedan od najboljih kampova na Mediteranu, predstavlja nastavak ulaganja kompanije u kamping segment u smjeru visoke dodane vrijednosti, priopćeno je iz Valamar Riviere.

„Hvala Lideru na ovoj iznimnoj nagradi. Valamar i dalje nastavlja sa strategijom podizanja kvalitete portfelja i usluga prema turizmu visoke dodane vrijednosti, kako u hotelskom, tako i u kamping segmentu. Najbolji dokaz tome je upravo Istra Premium Camping Resort, prvi veliki Valamarov kamp s pet zvjezdica u Istri koji je prve goste dočekao ove sezone. Istra Premium Camping Resort 5* s 831 smještajnom jedinicom predstavlja kamping ljetovalište najviše razine s bogatom ponudom i odličnom uslugom“, istaknuo je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru.

Prošle je jeseni kamp Istra Sunny Camping 2* u Funtani ušao u drugu fazu investicije te je ovo ljeto Valamarove goste dočekalo visoko uređeno kamping ljetovalište, Istra Premium Camping Resort 5*. Sadržaje i ponudu su obogatili veliki obiteljski vodeni park Aquamar na 1.000 četvornih metara vodene površine s čitavim nizom tobogana i vodenih atrakcija, velika zabavna dvorana s kinom, pozornicom, dječjim klubovima i igraonicama te Super Maro programima za djecu, jedna od najljepše uređenih Valamar plaža s pogledom na stari grad Vrsar, Piazza tržnica, restorani, barovi, sportsko-rekreacijska zona V Sport Park, Terra Magica adventure mini golf, brojna dječja igrališta, kao i novi glamping šatori, dodatne mobilne kućice te nove luksuzne mobilne kućice s privatnim bazenima.

Istra Premium Camping Resort se već u prvoj sezoni poslovanja svrstao među najbolje kampove u Hrvatskoj s priznanjem Croatia’s Best Campsites 2019 koje dodjeljuje Kamping udruženja Hrvatske, a nositelj je i oznake koja promiče ekološku izvrsnost – EU Ecolabel, za turistički smještaj, priopćeno je iz Valamara.

PRKOSNE I PONOSNE – besplatna konferencija za poduzetnice 25. listopada u Poreču

Objavljena presuda riječkoj pročelnici Veri Begić koja je usmrtila Umažanina vožnjom u suprotnom smjeru na Ipsilonu- pogledajte koliko godina zatvora je dobila…