in

Hrvatska nominirana za najbolju destinaciju na svijetu

Rt Kamenjak

Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu Best Country award 2020, koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji na svijetu. U užem izboru nagrade, koja se ove godine dodjeljuje osmi put, Hrvatska se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.

“Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju kojom smo učvrstili poziciju što je naša zemlja uživa na britanskom tržištu, a ujedno potvrdili da naše pojačane marketinške aktivnosti u Velikoj Britaniji daju odlične rezultate. Pozivam sve ljubitelje Hrvatske da iskoriste priliku i daju glas Hrvatskoj, koja je apsolutno zaslužila naći se na ovako važnoj listi”, istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Glasanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasati putem linka i tako ujedno sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj se mogu osvojiti ekskluzivne nagrade poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici. Uz kategoriju najbolje zemlje, može se glasati i u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

Dodjela nagrade održat će se u studenome, i to najvjerojatnije virtualnim putem, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju. 

The Times & The Sunday Times trenutno su najprodavanije tiskane novine na Otoku, koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi, dok su The Sun jedne od najpopularnijih novina čiji je mjesečni doseg viši od 37 milijuna čitatelja, priopćeno je iz HTZ-a.

POREČ: Tatjana Gulić Pisarević nova ravnateljica TUŠ-a Antona Štifanića

USB POREČ poziva na upise u plesne radionice za djecu od 4 godine nadalje