in

Hrvatska ponuda poslovnog turizma na Kongresnoj burzi u Ljubljani

Hrvatska turistička zajednica predstavila je hrvatsku ponudu poslovnog turizma na kongresnoj burzi Conventa, koja se održava u Ljubljani. Ovogodišnja burza je 13. po redu te se do sada profilirala kao važno mjesto za stvaranje novih kontakta i suradnji.

Naime, uz Hrvatsku turističku zajednicu, među hrvatskim subjektima koji sudjeluju na Conventi su i kongresni uredi Zagreba i Dubrovnika te osam domaćih tvrtki, odnosno Croatia Airlines, Illustris Events – Incentives – DMC, Plava Laguna d.d., Stentor, Wine & Heritage Hotel Roxanich, Kempinski Hotel Adriatic, Le Meridien Lav i INTOURS DMC.

Drago nam je da opet imamo priliku uživo predstaviti našu ponudu na burzi Conventa u Ljubljani koja okuplja najvažnije međunarodne kongresne ponuđače i specijalizirane medije, a vrlo je dobar i odaziv publike, odnosno poslovnih posjetitelja sajma. Na ovaj način dodatno jačamo poziciju Hrvatske u kongresnoj industriji te potičemo daljnji razvoj proizvoda i potencijala u segmentu poslovnog turizma, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, nadodavši kako na burzi sudjeluje 79 izlagača iz 13 zemalja.

Također, kroz „Hosted Buyers“ program na burzi je prisutno 96 internacionalnih i 14 slovenskih buyera, a na temelju iskazanog interesa i broja odrađenih sastanaka, kojih je više od 40, može se zaključiti kako je Hrvatska sve traženija destinacija u segmentu poslovnih putovanja i skupova, navode iz HTZ-a.

Kongresne burze najvažnije mjesto susreta ponude i potražnje jer organizatori svim izlagačima osiguravaju sastanke s kvalitetnim kupcima, ali i predstavnicima medija, korporacija i asocijacija.

Foto: HTZ  

Pronađen Goran Šime Stipanov, 17-godišnjak iz Presike

FUNTANA: U ponedjeljak dezinsekcija komaraca