in

HTZ objavio natječaj za projekt „Sportska Hrvatska“ u 2020. – sportom do još jače turističke promocije

Foto HTZ

Hrvatska turistička zajednica objavila je poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta „Sportska Hrvatska“ za 2020. godinu. Poziv je otvoren do 25. studenoga, a HTZ putem ovog projekta u idućoj godini planira uspostaviti suradnju s organizatorima vrhunskih sportskih događanja u Hrvatskoj te vrhunskim hrvatskim sportašima u cilju dodatne promocije hrvatskog turizma na emitivnim tržištima. 

„Riječ je o projektu kojeg smo vrlo uspješno proveli u 2019. godini tijekom koje smo podržali 14 vrhunskih sportskih događanja i manifestacija koje su bile snažan motiv dolaska u Hrvatsku. Također, kroz ovaj smo projekt ostvarili i izvrsnu suradnju s hrvatskim sportašima i sportskim kolektivima koji svojim rezultatima i nastupima doprinose promociji Hrvatske u svijetu. Siguran sam da će vrhunski sportski projekti i tijekom 2020. godine doprinijeti podizanju svijesti o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji raznovrsne turističke ponude“, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić,nadodavši kakoje Hrvatska u svjetskim okvirima najčešće prepoznata upravo po turizmu i sportu.

Prijaviti se mogu organizatori višednevnih vrhunskih sportskih međunarodnih natjecanja koji svojom međunarodnom prepoznatljivošću i ugledom mogu doprinijeti nacionalnoj promociji, kao i vrhunski hrvatski sportaši, osvajači odličja na europskim, svjetskim i olimpijskim natjecanjima, odnosno natjecatelji na značajnim međunarodnim sportskim natjecanjima.

Zainteresirani partneri dužni su dostaviti prijavu i vlastitu prezentaciju prijedloga suradnje putem e-maila na adresu sportska.hrvatska@htz.hr najkasnije do ponedjeljka, 25. studenoga 2019. godine, a konačnu odluku o odabiru partnera donijet će Turističko vijeće HTZ-a.

Tekst poziva sa svim detaljnim informacijama dostupan je na službenim stranicama Hrvatske turističke zajednice, objavljeno je u priopćenju HTZ-a.

Porečki mladi u borbi protiv ovisnosti: Branko Trajkov iz ZABRANJENOG PUŠENJA vodio radionicu bubnjanja

U ZNAK TRAJNE SURADNJE: Na Materadi otvoren Park prijateljstva Poreča i bavarskog Poinga za druženje uz klupice, roštilj i masline