in

Istarski hotelijer počastio zaposlenice za Dan žena slobodnim danom i druženjem

Foto Aminess Novigrad

Tvrtka Aminess Hotels & Resorts iz Novigrada povodom Međunarodnog dana žena posebno ističe važnost svih žena u radnoj snazi, koje čine više od 56% ukupnog broja zaposlenih u kompaniji. Visoki udio žena ne odnosi se samo na ukupne brojke zaposlenih, već i na vodstvo i rukovodeće pozicije gdje žene čine gotovo 47% voditeljskih pozicija i gotovo 50% menadžerskih pozicija.

Prije nekoliko godina kompanija je pokrenula Ami Woman projekt u sklopu kojeg i ove godine svojim zaposlenicama povodom Dana žena daruje jedan slobodan radni dan koji mogu iskoristiti tijekom cijele godine, te uoči samog praznika, u četvrtak 7. ožujka, organizira prigodno druženje uz ručak na svim Aminess lokacijama.

„Aminess je ponosan na svoj imidž poslodavca jednakih prilika koji slavi i osnažuje žene zaposlene u kompaniji. Uvijek ćemo biti podrška našim zaposlenicama, slaviti njihove uspjehe i na taj način pokazivati našu zahvalnost. Zbog toga smo pokrenuli projekt Ami Woman, za koji mi je iznimno drago da je postao svojevrsna tradicija u kompaniji. Njime želimo posebno istaknuti žene u organizaciji te pridonijeti jačanju svijesti o važnosti uloge žena u društvu, njihovoj snazi i sposobnosti ali i podršci koju im moramo pružati.“ – izjavila je predsjednica Uprave Aminessa Zrinka Bokulić, koja i sama ima više od 15 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u Aminessu, objavila je ova tvrtka u priopćenju.

Foto IDS - Arhiv

Petak u Poreču: IDS daruje cvijećem za Dan žena

Foto Istarska županija

Jedinstveni centar za sve hitne službe: Potpisano pismo namjere za izgradnju Regionalnog centra za zaštitu i spašavanje