in

ISTRA ISNPIRIT u završnom krugu međunarodnog natjecanja Conventa Best Event Award 2019

Istra Inspirit, projekt kulturno-doživljajnog turizma, ušao u završni krug priznatog međunarodnog natjecanja Conventa Best Event Award 2019 te još jednom dokazao svoju iznimnu vrijednost u kontekstu promicanja kulturne i povijesne baštine Istre.

Conventa Best Event Award 2019 se dodjeljuje u tri kategorije, B2C, B2B i Crossover, a ocjenjivački žiri se sastoji od priznatih međunarodnih stručnjaka iz područja marketinga i organizacije događanja. Na finalnu odluku proglašenja dobitnika utjecat će, osim glasova žirija koji ocjenjuju kreativnost, inovativnost, komunikaciju, održivost i izvedbu projekta, i glasovi publike na samoj konferenciji Conventa Crossover – Festival of events and live marketing koja će se održati  28.-30.08. u Cankarjevom domu u Ljubljani. Predstavnici Istra Inspirita imat će priliku predstaviti projekt mnogobrojnoj publici konferencije te i na taj način povećati šanse za osvajanjem prve nagrade u kategoriji B2C doživljaja, u kojoj se natječu s ostalim značajnim projektima. Osim toga, bit će to još jedna odlična prilika za promidžbom projekta te stvaranjem novih poslovnih prilika u inozemstvu. 

Više informacija o natjecanju,stručnom žiriju i finalistima, može se pronaći na poveznici: https://www.crossover.si/finalists-2019/

Ovo je priznanje još jedan dokaz u nizu uspješnog dugogodišnjeg djelovanja projekta Istra Inspirit, koji se provodi unutar Istarske razvojne turističke agencije, a koji je dosad prepoznat kao značajan proizvod kulturnog turizma, te je nagrađen prestižnim nagradama za najkreativniji turistički program.

S NOVIM ZAKONOM NEMA ŠALE: 22.000 kuna kazne za vožnju bez dozvole i pod utjecajem droge

NOVA BEBA U TARU: Amelie se rodila u kolima hitne pomoći na Ipsilonu – Leonela i Matej presretni i zahvalni porečkoj medicinskoj ekipi