in

Javni poziv za sudjelovanje u obilježavanju Svjetskog dana turizma u Istri

Foto Istarska županija

Kao i svake godine, 27. rujna se u cijelome svijetu slavi Svjetski dan turizma, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je RETHINKING TOURISM / PROMIŠLJAJMO TURIZAM.

Upravni odjel za turizam Istarske županije već sedmu godinu za redom organizira obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri, a ovogodišnje izdanje održat će se 1. i 2. listopada (subota i nedjelja), na području cijele Istarske županije. 

Ovim putem pozivaju se sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga, koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe, kako bi našu turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom i prepoznatljivijom svim građanima i posjetiteljima.

Među svim pristiglim prijavama bit će odabrane one koje se uklapaju u županijske razvojne prioritete, posebice one prijavitelje koji posluju u skladu s principima pametnog, održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, te uključivom i ravnomjernom razvoju turizma Istre. 

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili s popustom do 50 %, a obavljaju se isključivo online, ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na sljedećoj poveznici: https://www.istra.hr/hr/sdt2022

Krajnji rok za online prijavu je petak 16. rujna 2022. godine. 

Sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na turizam@istra-istria.hr ili pozivom na broj 052/351-602.  

Izvor Istarska županija

Foto KREG Galatea Funtana - Vrsar

FUNTANA: Medalje za Ianu Benčić. Galatea nastavlja s treninzima i upisima

policija

Stradao još jedan motociklist. Sletio s ceste i udario u betonski kanal