in

KAŠTELIR Prostor ispred Butige uskoro u novom ruhu. Uređenje sufinancira Istarska županija

Foto Sebastijan Skoko - TZ Kaštelir-Labinci

Prostor ispred Butige uskoro će biti hortikulturno uređen i krasit će ga razne biljke te stabla maslina. Uređenje sufinancira Istarska županija koja je TZ-u Općine Kaštelir-Labinci za Butigu, Gramperijadu i Friday Tasting dodijelila 2.000 eura nepovratnih sredstava, pa ovim putem zahvaljujemo županu Borisu Miletiću i pročelniku Eziju Pinzanu na dodijeljenom novcu i što su prepoznali kvalitetu naše turističke ponude, kaže direktorica TZ-a Kaštelir-Labinci Linda Grebac.

Foto Istarska županija
Foto Istarska županija

Riječ je o 2.000 eura koje će biti dodijeljene u skladu s odlukom Istarske županije o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za sufinanciranje projekata/programa iz područja poljoprivrede, šumarstva, ribarstva i vodnog gospodarstva za 2024. godinu. Ova sredstva generalno su namijenjena jedinicama lokalne samouprave, znanstveno-obrazovnim i istraživačkim institucijama, turističkim zajednicama, zadružnim asocijacijama, strukovnim komorama i komorskim udruženjima, gospodarsko-interesnim udruženjima, agencijama u poljoprivredi i ustanovama.

Foto Istarska županija
Foto Istarska županija

Istarska županija je kroz ovaj oblik financiranja dodijelila za 2024. godinu ukupno 284.700 eura te je župan Boris Miletić jučer u Puli potpisao ugovore s 40 prijavitelja za sufinanciranje 63 projekta i programa. Među njima je bila i TZ Općine Kaštelir-Labinci, koji zahvaljuje županu i pročelniku Upravnog odjela za poljoprivredu šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodno gospodarstvo Istarske županije Pinzanu na dodijeljenom novcu i prepoznavanju kvalitete proizvoda iz kaštelirske turističke ponude.

policija traka prometna nesreća

Rano jutros u Istri poginuo motociklist

NE DIRAJ NIKAD FOTKU

Vrhunac toplinskog vala. Jutros u 7 u tri grada izmjereno 30°C