in

LIBRARY OF CROATIA donosi višestruke koristi turizmu – ova globalna platforma za besplatno čitanje predstavlja se 21. ožujka u Zagrebu

Besplatna virtualna knjižnica/Pixabay

Hrvatska postaje prva zemlja koja svojim građanima i posjetiteljima omogućuje ograničeno i slobodno čitanje na tisuće knjiga i publikacija. Predstavljanje projekta Library of Croatia, odnosno hrvatske otvorene virtualne knjižnice zakazano je za četvrtak, 21. ožujka, u 14 sati na Hrvatskim studijima u Zagrebu.

Dobrodošli su predstavnici turističkih zajednica, obrazovnih, istraživačkih institucija, škola, fakulteta i drugih ustanova i organizacija, budući da se radi o velikom projektu koji znanje približava svakom pojedincu i otvara nove mogućnosti za obrazovanje, kulturu i turizam.

Projekt je to na kojem je tri godine mukotrpno radio tim stručnjaka i koji nudi višestruke mogućnosti u području izdavaštva, obrazovanja, kulture i turizma. 

Library of Croatia je otvorena digitalna knjižnica veličine države, globalno dostupna svim građanima. Čitanje sponzoriraju privatne i državne organizacije. Usto to je i čitaonica, platforma za samoizdavaštvo te svojevrsni komunikacijski kanal prema korisnicima/klijentima/gostima. 

Ovim projektom se omogućuje novi način čitanja, pisanja, objavljivanja i distribucije knjiga, članaka, časopisa, brošura i ostalog sadržaja.

Koristi za turizam su višestruke: u promotivnom, marketinškom smislu, u mogućnostima brendiranja, izravnog obraćanja gostu, davanja vrijednosti usluzi koju nudimo, personaliziranju usluge, te davanju doprinosa širenju čitalačke kulture. 

Mlade Porečane oduševio putopisac i planinar Matej Perkov

Autom se zabio u bankomat i pobjegao