in

Ministarstvo turizma i HTZ pokreću projekt “Tjedan odmora vrijedan” – Hrvate se potiče da ljetuju u Hrvatskoj

Foto TZIŽ

Ministarstva turizma i Hrvatska turistička zajednica pokreću projekt “Tjedan odmora vrijedan” koja ima za cilj usmjeriti interes za domaća putovanja te podići razinu turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci.

Projekt je namijenjen domaćim turistima radi poticanja domaćeg tržišta na turističke aktivnosti u razdoblju prije i poslije sezone, objavio je Hrturizam.hr.

Kroz navedenu akciju će svi građani Hrvatske imati priliku upoznati i posjetiti različite dijelove naše zemlje uz povoljnije cijene za brojne turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja. 

Tjedan odmora vrijedan provodio bi se dvaput godišnje, u listopadu i ožujku, a svim građanima Hrvatske omogućio bi posjete i upoznavanje raznih dijelova naše zemlje po 50 posto nižim cijenama na sve turističke ponude i usluge: smještaj, prijevoz, ugostiteljstvo, posjet nacionalnim parkovima, kazalištima, adrenalinskim aktivnostima i sličnom.

Prema za sada još neslužbenim informacijama, prvi Tjedan odmora vrijedan proveo bi se ove godine, od 17. do 27. listopada.

U akciju ” Tjedan odmora vrijedan” pozvati će se svi s turizmom povezani subjekti koji su voljni ponuditi povoljnije uvjete na svoje turističke proizvode i usluge za građane Hrvatske u tom tjednu, a koji će njihove ponude će biti izlistane na portalu www.tjedanodmoravrijedan.hr , koji još nije aktivan, a u vlasništvu je HTZ-a.

Tijekom srpnja ove godine će se održati i javna prezentacija ove akcije na kojoj će se predstaviti svi detalji ovog projekta.

Cijeli članak pročitajte na Hrturizam.hr.

Od 1. lipnja zabrana loženja vatre na otvorenom

ROVINJ: Andrea Bocelli na otvorenju luksuzne zone Monte Mulini