in

Mjesec hrvatskog turizma – U listopadu smještaj i izleti do 50 posto povoljniji

Foto TZ Žminj

Nakon jako dobrog glavnog dijela turističke sezone polako idemo ususret listopadu koji će ove godine biti „Mjesec hrvatskog turizma“. Naime, riječ je o nastavku prošlogodišnjeg projekta „Tjedan odmora vrijedan“ koji se provodio u razdoblju od 16. do 25. listopada, a koji u ovoj godini, zbog velikog interesa turističkih subjekata i samih građana, postaje „Mjesec hrvatskog turizma“ s trajanjem od 1. do 31. listopada.

Projekt provode Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica s ciljem produljenja turističke sezone i poticanja domaćeg turizma u razdoblju posezone. Osim hrvatskih građana ponude po povoljnijim cijenama moći će koristiti i inozemni gosti koji će tijekom listopada boraviti u hrvatskim destinacijama.

-Do početka provedbe akcije sve zainteresirane turističke subjekte, koji se žele uključiti u projekt i ponuditi svoje usluge po sniženim cijenama od minimalno 35 posto, pozivamo da prouče Uvjete sudjelovanja u projektu kako bi se što prije i uspješnije prijavili putem službene stranice projekta „Mjesec hrvatskog turizma“: https://mjesechrvatskogturizma.hr/opci-uvjeti-sudjelovanja , poručuju iz resornog ministarstva.

Prijave ponuda s popustima na web stranici bit će moguće od 20. rujna 2021. godine.

Završilo Supetarsko leto na Placu – Pogledajte kako je bilo na koncertima, drive in kinu, predstavama za male i velike…

Istarski Stožer: 24 novozaraženih, nažalost ima i preminulih