in

NIZOZEMCI NE ŽELE DOMA: Pokrenuli peticiju da se Hrvatska vrati na žutu listu

Ilustracija

Nizozemska vlada u utorak navečer stavila je Hrvatsku na narančastu listu. Ova odluka odmah se reflektirala negativno na naš turizma, te su počeli otkazi rezervacija iznajmljivačima, hotelima i agencijama….

NIZOZEMCI NE ŽELE DOMA: Pokrenuli peticiju da se Hrvatska vrati na žutu listu

Nizozemska vlada u utorak navečer stavila je Hrvatsku na narančastu listu. Ova odluka odmah se reflektirala negativno na naš turizma, te su počeli otkazi rezervacija iznajmljivačima, hotelima i agencijama, piše portal Hrturizam.hr

Vijest koja je šokirala sve turističke djelatnike, pogotovo zbog činjenice što na narančastoj listi nema drugih države koje su u lošijoj epidemiološkoj situaciji nego mi.

Zašto je Hrvatska došla na tu listu i po kojim kriterijima, to nitko ne zna čak niti sami Nizozemci. Očito se radi o nekim drugim okvirima, jer ako se gleda prema epidemiološkoj situaciji, onda su na narančastoj listi trebale biti i mnoge druge zemlje kao što su Austrija, Francuska i druge.

Upravo zato sami Nizozemci su pokrenuli akciju tj. peticiju u kojoj je cilj skupiti 40.000 potpisa kako bi time poslali poruku svojoj vladi da daju argumentaciju svoje odluke s ciljem kako bi se Hrvatska vratila na žutu listu.

Odlična je priča kako su peticiju pokrenuli sami Nizozemci, naši dosadašnji gosti i oni koji su već rezervirali smještaj u Hrvatskoj, jer žele doći na odmor u Hrvatsku.

Peticiju je do sada potpisalo 1.650 ljudi, a pozivamo i vas da sami potpišete peticiju te podijelite je preko svoji društvenih mreža i kanala.

Potpišite peticiju: Kroatië terug naar geel

Bez vode 21. lipnja dio Višnjana i porečko naselje Bolnica

Bez vode danas, 23. srpnja, dio općina Višnjan i Tar-Vabriga

POREČ: LIONSI obavili tradicionalnu primopredaju dužnosti čelnika klubova

POREČ: LIONSI obavili tradicionalnu primopredaju dužnosti čelnika klubova