in

Njuškalo iznajmljivačima nudi besplatno oglašavanje

Njuškalo platformu kao značajan izvor prodaje svojih smještajnih kapaciteta u svom poslovanju koriste brojni privatni iznajmljivači pa se trenutno na najvećem hrvatskom marketplaceu nudi gotovo 9 tisuća smještajnih jedinica.

S obzirom na sve izazove aktualne turističke sezone za iznajmljivače je Njuškalo nedavno u potpunosti prilagodio kategoriju Turizam pa su oglašivačima sada na raspolaganju zasebni oglasi za svaku smještajnu jedinicu s većim fotografijama i istaknutim sadržajima poput blizine plaže, Wi-fija i parkinga, mogućnost slanja direktnog upita za svaki pojedini apartman ili sobu, kalendar popunjenosti koji se može automatski usklađivati s ostalim platformama za iznajmljivanje i brojne druge pogodnosti.

Domaći iznajmljivači ove su godine više nego ikad usmjereni prema hrvatskim gostima. Njuškalo unaprijeđenom platformom daje svoj doprinos očuvanju turističke sezone te pomaže hrvatskim iznajmljivačima da popune svoje smještajne kapacitete. Stranicu Turizma na Njuškalu samo u lipnju je posjetilo 204 tisuće posjetitelja što čini veliku bazu zainteresiranih potencijalnih gostiju – izjavio je Goran Rubčić, glavni izvršni direktor Njuškala i zamjenik voditelja Styria Digital Marketplacea.

Nova Turizam kategorija na Njuškalu omogućuje još kvalitetnije pretraživanje i za strane goste. Prikazuje se na čak osam svjetskih jezika, a samo u lipnju zabilježili su 16 posto posjeta iz inozemstva, ponajviše iz Njemačke, Slovenije, BiH i Austrije.

Svi iznajmljivači mogu svoje smještajne jedinice oglasiti posve besplatno i tako dodatno promovirati svoje apartmane, sobe ili kuće, a njihove smještajne kapacitete Njuškalo dodatno ističe i na svojem Facebooku koji ima gotovo pola milijuna fanova.

Istra u subotu - 12 pozitivnih, 4 izliječena i jedna preminula osoba

Istra u subotu – 12 pozitivnih, 4 izliječena i jedna preminula osoba

HELLOISTRIA: Turnina - Dobro skrivena tajna Rovinja

HELLOISTRIA: Turnina – Dobro skrivena tajna Rovinja