in

NOVIGRAD: Aminess krenuo u obnovu hotela Maestral “tešku” 35 milijuna kuna

Foto Aminess Novigrad

Nakon uspješnog zatvaranja ovogodišnje sezone, turistička kompanija Aminess započela je s rekonstrukcijom smještajnog dijela hotela Aminess Maestral u Novigradu. Riječ je o investiciji vrijednoj 35 milijuna kuna, a ovom će se rekonstrukcijom zaokružiti i privesti kraju kompletno novo uređenje hotela Aminess Maestral s četiri zvjezdice. Otvorenje hotela očekuje se već na proljeće 2022. godine.

Aminess ovom investicijom u potpunosti uređuje čak tristo soba i kupaonica hotela Aminess Maestral, a posebna pažnja posvetit će se modernom dizajnu i uređenju za što je angažiran arhitekt Višen Slamar iz porečkog arhitektonskog studija Tissa.

Uz podizanje kvalitete usluge i iskustva boravka u hotelu, dugoročni cilj ove renovacije je produljiti sezonu hotela Aminess Maestral na cijelu godinu, s obzirom na ponudu čitavog niza obiteljskih, wellness te sportskih sadržaja. Osim investicija u hotelske sobe, Aminess dogodine planira uložiti dodatna sredstva u podizanje kvalitete ovog hotela.

Maestral sadrži wellness centar koji se prostire na više od 2.500 četvornih metara sa SPA i beauty zonom, fitnessom i najvećim unutarnjim bazenom u Istri s grijanom morskom vodom. Osim toga, hotel ima i vlastite sportske terene, Punto Mare fun&beach zonu, te uređenu šljunčanu plažu s ležaljkama i suncobranima, priopćeno je iz novigradske hotelijerske tvrtke.

uhićenje lisice policija

Policajac ga uhvatio kako krade gorivo s gradilišta

usluga poreč odvoz smeća

Usluga Poreč mijenja plan odvoza otpada zbog blagdana