in

NOVIGRAD: Maestral proglašen jednim od najboljih hotela u Hrvatskoj

Foto Aminess Novigrad

Najveći nezavisni web portal za putovanja na njemačkom govornom području HolidayCheck dodijelio je novigradskom Aminess Maestral Hotelu nagradu „HolidayCheck Special Award“. Aminess Maestral Hotel proglašen je jednim od najboljih hotela u Hrvatskoj, i to prema odabiru korisnika portala. Ovom važnom nagradom turistička kompanija Aminess i Aminess Maestral Hotel još jednom su potvrdili da je njihova usluga koju jamče svakome gostu na iznimno visokoj razini.

Inače, HolidayCheck omogućuje rezervacije i preglede ponuda temeljem recenzija gostiju, a uz to nudi aktualne informacije o destinacijama diljem svijeta. Aminess Maestral Hotel morao je zadovoljiti niz strogih kriterija kako bi uopće ušao u konkurenciju za dodjelu nagrade. Jedan od strožih uvjeta za osvajanje ove nagrade bila je visoka razina preporuka posjetitelja hotela, koja premašuje 90 posto. 

“Ova nagrada je veliko postignuće za čitav tim Aminess Maestral Hotela bez kojega ovakav uspjeh ne bi bio moguć. Mi želimo u svakom trenutku svojim gostima pružati nezaboravno iskustvo odmora i uslugu na najvišoj mogućoj razini. Ponosni smo što su naši gosti to prepoznali i nagradili. Svaka njihova pohvala nas potiče da budemo još bolji”, rekao je direktor Aminess Maestral Hotela Mateo Žiković, priopćeno je iz ove novigradske hotelijerske tvrtke.

Photo by Anete Lusina from Pexels ilustracija nasilje zločin kriminal nasilnik

UMAG: Suprugu zatvorio u stanu, tukao je, prijetio…

lisice mup policija

Pula: Zaključao ženu u stanu, uznemiravao je na radnom mjestu