in

NOVIGRAD: TZ produžio rok za prijavu najljepših okućnica

Foto Grad Novigrad

Turistička zajednica grada Novigrada izvijestila je da je produžen rok za dostavu prijava za sudjelovanje u tradicionalnoj AKCIJI NAGRAĐIVANJA NAJUREĐENIJIH OKUĆNICA I BALKONA na području Grada Novigrada. U akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovat će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice.

Prijavnica se može preuzeti osobno u Uredu TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), ili zatražiti putem elektronske pošte (info@novigrad-cittanova.hr).

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu potrebno je dostaviti u Ured TZ-a (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili poštom, najkasnije do 4. srpnja 2022. (ponedjeljak), do 21 sat (do kraja radnog vremena Ureda TZG-a).

Komisija za ocjenjivanje obići će potom  prijavljene balkone i okućnice u utorak 5. srpnja 2022. godine, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i nagrade TZG-a.

Ukoliko želite dočekati komisiju na dan ocjenjivanja, obavezno to navedite u prijavi i upišite broj mobitela.

Nagrade i priznanja dodijeliti će se u okviru obilježavanja Dana grada krajem kolovoza, a vlasnici nagrađenih balkona i okućnica bit će obaviješteni pisanim putem.                          

Foto Općina Kaštelir-Labinci

KAŠTELIR: Udrugama iz proračuna 160.000 kuna za značajne projekte

rošini asfalt kanalizacija

U Rošinima gotova gradnja prvog dijela kanalizacije