in

Plava Laguna investirala 60 milijuna kuna u smještaj za sezonce u Poreču i Umagu

Turističko naselje Zelena laguna
Novi smještajni dom za sezonce

Porečka hotelijerska tvrtka Plava Laguna investirala je ukupno 60 milijuna kuna u izgradnju novih i nadogradnju postojećih smještajnih kapaciteta za svoje sezonske zaposlenike u Poreču i Umagu tijekom dvogodišnjeg investicijskog ciklusa u 2018. i 2019. godini. Time je nastavila svoja ulaganja u ovu vrstu smještaja koja od 2012. godine iznose više od 83 milijuna kuna, priopćeno je iz ove tvrtke.

Dio ove investicije je i 27 milijuna kuna vrijedan dom Plava za smještaj sezonskih zaposlenika u Poreču, koji je u potpunosti dovršen krajem ožujka ove godine. U prvoj investicijskoj fazi koja je trajala od ožujka do srpnja prošle godine izgrađene su ukupno 32 dvokrevetne sobe, dok su u drugoj fazi, koja je krenula početkom rujna 2018. i završila krajem prošlog mjeseca, nadograđene još 62 dvokrevetne sobe. Tako porečki dom Plava može primiti ukupno 192 sezonska radnika, koliko je kreveta u 96 dvokrevetnih soba.

Sve novouređene sobe opremljene su modernim namještajem, kupaonicom, mini kuhinjom s hladnjakom i TV prijemnikom, a otključavaju se pametnim karticama. Sezonskim zaposlenicima je, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, također  na raspolaganju i veliki zajednički prostor s dnevnim boravkom i dvoranom za slobodno vrijeme, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i peglanje osobnog rublja. 

Uz investicije u Poreču, Plava Laguna trenutno dovršava i gradnju smještajnog objekta za sezonske zaposlenike u Umagu kapaciteta 60 soba. Objekt se nalazi u Katoru a dovršetak je planiran u lipnju. 

 -Ulaganje u izgradnju i podizanje standarda objekata za smještaj naših sezonskih zaposlenika jedno je od strateških opredjeljenja Plave Lagune. U svim našim organizacijskim segmentima njegujemo i živimo „stav od šest zvjezdica“ kojim našim gostima želimo omogućiti najbolju uslugu i nezaboravan doživljaj. Najbolje uvjete i iskustvo želimo  omogućiti i našim zaposlenicima jer smo uvjereni da podizanje kvalitete smještaja kao i osiguravanje visokih materijalnih prava rezultira zadovoljnijim i sretnijim zaposlenicima i sveukupno boljom uslugom za naše goste, podižući time i razinu zadovoljstva naših gostiju, izjavio je Neven Staver, predsjednik Uprave Plave Lagune.

Svečano otvorena 26. VINISTRA u Poreču – Flego: „Obrok bez vina je kao dan bez sunca“

OPĆINA TAR-VABRIGA NAJBOGATIJA U ISTRI: Ima proračunski prihod od 20.570 kuna po glavi stanovnika!