in

POREČ: Valamar Riviera traži smještaj za radnike u zoni Pical

Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera traži kvalitetan smještaj za svoje zaposlenike na više lokacija na Poreštini te poziva sve zainteresirane najmodavce i privatne iznajmljivače da se prijave na natječaj.

Ugovor s Valamar Rivierom jamči plaćanje najma za punih 5 mjeseci (od 1. svibnja do 30. rujna 2020.) s mogućnošću cjelogodišnjeg najma u zoni Pical i garantira od 180 do 300 eura po krevetu mjesečno, što za 4-krevetni apartman može doseći i 6.000 eura za pet mjeseci. No, konačna cijena po krevetu definirat će se tek nakon evaluacije svih pristiglih ponuda i pregleda ponuđenih soba i apartmana. Dodatna pogodnost suradnje s Valamarom je i to što najmodavci i privatni iznajmljivači ne moraju brinuti o popunjavanju smještaja, tjednom dočekivanju i ispraćanju gostiju, a smanjena je i količina papirologije o kojoj moraju brinuti.

Smještajni kapaciteti, s druge strane, moraju zadovoljavati sljedeće uvjete: sobe i apartmani moraju imati kupaonicu, moraju biti raspoloživi za najam u razdoblju od 1. svibnja do 30. rujna 2020. na područjima Pical, Stipe Rajka, Massa Lombarda, Mate Balota, Špadići, Materada, Mali i Veli Maj, Finida, Čimižin, Bolnica, Poreč centar i Novo naselje.

Prilikom prijave, zainteresirani iznajmljivači moraju navesti lokaciju i adresu objekta te broj smještajnih jedinica s maksimalnim kapacitetom. Poželjne su i fotografije smještajnih jedinica. Prijava s potrebnom dokumentacijom pod naslovom ‘Natječaj – smještaj za zaposlenike’ dostavlja se putem e-maila smjestaj@valamar.com ili poštom na adresu Valamar Riviera d.d., Sektor ljudskih potencijala, Rade Končara 1, 52440 Poreč do 31. siječnja 2020.

Hrvatska opet među deset zemalja s najviše nagrada BOOKING.COMA

Hrvatska opet među deset zemalja s najviše nagrada BOOKING.COMA

Dijelovi TARA bez vode 12. lipnja

Bez vode 16. siječnja nekoliko ulica u Poreču