in

PRODUŽETAK SEZONE: Avionom iz Züricha do Pule u zimskom periodu

Foto Zračna luka Pula

Od početka studenog pa sve do sredine siječnja Istra će biti povezana sa Zürichom direktnom avio-linijom Croatia Airlinesa iz Pule.

Hrvatski nacionalni prijevoznik je u rasporedu za zimski red letenja 2022./2023. uz produžetak dijela sezonskih linija i povećanje ukupnog broja letova i raspoloživih sjedala u odnosu na prethodno zimsko razdoblje, uveo i dodatne međunarodne linije pa će tako u zimskom periodu povezivati Hrvatsku s 13 međunarodnih odredišta kroz 19 međunarodnih linija.

Novom izravnom avio-linijom Croatia Airlines će u razdoblju od studenog do siječnja povezivati Zürich i Pulu i to dvaput tjedno – srijedom i subotom.

Istra se tako dodatno otvara gostima iz Švicarske koji za duži ili kraći posjet našoj regiji mogu iskoristiti letove uz cijenu povratne zrakoplovne karte već od 149 eura.

Uvođenje nove avio-linije na relaciji Zürich – Pula odličan je poticaj za produžetak sezone i zasigurno će doprinijeti dodatnom razvoju turističkog proizvoda Istre u zimskom razdoblju.

Letovi Croatia Airlinesa između Züricha i Pule započinju u srijedu 2. studenog i traju do 14. siječnja 2023. godine, objavila je Turistička zajednica Istarske županije.

Srijedom / Subotom
14:45 Zurich (ZRH) – 16:15 Pula (PUY)
17:00 Pula (PUY) – 18:40 Zurich (ZRH)


»» Croatia Airlines
»» Zračna luka Pula

Fešta od grmali - Foto TZ Funtana

Odgađa se Fešta od grmali u Funtani

Foto DND Poreč 2022.

Novi program DND-a Poreč – Filmski klub