in

TAR: Novi članovi Skupštine i Vijeća Turističke zajednice

Novi članovi Skupštine - Foto Tanja Kocijančić

Na jučer održanoj osnivačkoj sjednici Skupštine Turističke zajednice općine Tar-Vabriga verificirani su mandati novih članova Skupštine, te odabrani novi članovi Turističkog vijeća tartskog TZ-a i Skupštine TZ-a Istarske županije. Sjednicu je vodio predsjednik Skupštine i Vijeća, a to je po funkciji načelnik Nivio Stojnić, dok je direktor Denis Žužić objasnio po kojim su kriterijima izabrani novi članovi. Po udjelu u prihodima TZ-a hotelijerska tvrtka Valamar Riviera ima pravo na najviše članova, ukupno pet od 13, a ostali su predstavnici smještaja u privatnim domaćinstvima, trgovine, agencija, ugostitelja i ostalih grana.

Skupština TZ-a ima sljedeći novi sastav: Nivio Stojnić, načelnik i po funkciji predsjednik, zatim Alen Benković, Sebastian Palma, Željko Jurcan, Dario Kinkela, Rikard Antičević, Željko Bošnjak, Boris Đusti, Vesna Đačić, Giuliano Vojnović, Silvio Legović, Saša Travan i Tomislav Karoglan.

Novi članovi Turističkog vijeća su Nivio Stojnić kao predsjednik, te članovi Davor Brenko, Franco Palma, Alen Benković, Bruno Radoš, Sanja Žužić, Paulo Stojnić, Livio Roža i Silvio Legović.

Kao predstavnici TZ-a Tar-Vabriga u Skupštini TZ-a Istarske županije ponovno su izabrani Nivio Stojnić i Franco Palma.

Direktor TZ-a Žužić ukratko je izvijestio o tijeku sezone, koja je okončana s ostvarenjem od 40 posto u odnosu na prošlu godinu. S obzirom na probleme s pandemijom koronavirusa, naglasio je da rezultatima trebaju biti zadovoljni. Prihodi su pratili manji broj gostiju, no, naglasio je direktor, niti u jednom trenutku likvidnost TZ-a nije bila upitna, pa tako uredno izvršavaju svoje obaveze.

Na inicijativu OBRTNIKA: U Puli popodne besplatno parkiranje

POREČ: Virtualna dodjela Nagrade Laurus nobilis najboljim učenicima i promocija PoZiCe