in ,

TZ Istre dodjeljuje bespovratna sredstva manifestacijama – natječaj je otvoren

Međunarodni susret bajsa u Draguću/Foto TZ središnje Istre

Turistička zajednica Istarske županije raspisala je natječaj za kandidiranje događanja za dodjelu potpore iz programa “Potpore događanjima/projektima” i „TOP događanja“ u ovoj godini, koji je otvoren do 26. travnja.

Sredstva će se dodijeliti za događanja/projekte od regionalnog i lokalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u Istru, potom TOP događanjima koja doprinose sljedećim ciljevima – unapređenju i(li) obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude destinacije Istra i Hrvatske u cjelini, razvoju sadržaja koji omogućavaju produženje turističke sezone u destinaciji, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone te u unutrašnjosti – jačanju snage brenda Istra – stvaranju prepoznatljivog imidža istarskog/hrvatskog turizma.

Sukladno Programu rada i financijskom planu TZIŽ za 2019. financijski će se poduprijeti događanja/projekti s velikom dodanom vrijednošću koje/i su motivi dolazaka, koji imaju veliku marketinšku vrijednost i utječu na produženje sezone i specijalizirano brendiranje.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih, eno-gastronomskih i ostalih manifestacija i/ili projekata.

Više pročitajte na stranicama TZIŽ-a.

ISTRANI NA LISTAMA ZA EU IZBORE RIJETKOST: Biramo između Flega, Radolović, Hrelje i Bulešić

POREČ: Danas u knjižnici druženje sa Snjeguljicom i Ljutkom