in

TZ MARČANA: Južna Istra brendira se kao pet friendly destinacija

Foto TZ Pula - Marčana - Ana Lorencin

Turistički klaster Južne Istre, koji čine Pula, Vodnjan, Fažana, Ližnjan i Marčana, odlučio je unaprijediti svoju turističku ponudu vrlo specifičnim i precizno definiranim projektom.

Foto TZ Pula - Marčana - Goran Franinović brek pas pet friendly destinacija
Foto TZ Pula – Marčana – Foto Ana Lorencin

U Turističkoj zajednici Pula predstavljen je projekt South Istria – Pet Friendly kojeg su uz financijsku potporu fonda za udruživanje HTZ-a zajedno realizirali turističke zajednice klastera južne Istre (TZ Pula, TZ Medulin, TZ Fažana, TZ Vodnjan, TZ Ližnjan i TZ Marčana ).

S obzirom na trendove i veliku potražnju smještaja koji primaju kućne ljubimce projekt je realiziran s ciljem brendiranja cijele destinacije južne Istre prilagođene za kućne ljubimce.

Foto TZ Pula - Marčana - Goran Franinović pas žena rakalj
Foto TZ Pula – Marčana – Rakalj – Foto Ana Lorencin

Budući da je sve više nositelja turističkih usluga shvatilo koliko je važan pet friendly segment u razvoju turističke destinacije, promocija projekta biti će realizirana kroz on line oglašavanje (internet tranica www.southistria.com i  društvene mreže)  te putem brošure koja se tiskala u nakladi od 15.000 primjeraka. Brošura sadrži sve bitne informacije za kućne ljubimce.

Za potrebe promocije odradilo se fotografiranje i snimanje na različitim lokacijama koji će biti korišteni u promociji pet friendly destinacije klastera južne Istre. 

Svim ugostiteljskim i smještajni objektima koji su iskazali interes za sudjelovanje u  projektu bit će podijeljene posebno brendirane posudice za vodu te papirnate ekološke vrećice dok će na plažama biti postavljene unificirane tabele.

Unutar brošure i na tabelama za plaže nalazit će se QR kodovi putem kojeg će se moći povezati na Internet stranicu za sve detaljnije informacije i ponudu unutar klastera južne Istre.

U cilju promocije i ostalih segmenata turističke ponude unutar klastera na Internet stranicama biti će objavljeni svi drugi zajednički nadolazeći projekti poput trail i outdoor ponude, gastronomije, kulture i slično, navodi se u priopćenju ovih turističkih zajednica.

Izvor TZ Pula – Foto Ana Lorencin

upravna zgrada usluga odvodnja poreč

Usluga Poreč – Otvoren natječaj za zakup 8 poslovnih prostora

Foto Studio MOT 08 Poreč ples plesni studio saša

Uspješna godina porečkog MOT-a – Pogledajte video „Balerina MOTina“