in

TZ ŽMINJ neumorno radi na promociji: Pogledajte najnoviji video koji sažima ono najbolje

Žminj

Zimski mjeseci su bili vrlo aktivni i produktivni u Turističkoj zajednici Žminj

Žminjski Viber stikeri

Iako se poslovanje uslijed epidemioloških mjera promijenilo, pogotovo u pogledu organiziranih događaja za veće skupine ljudi, neke institucije i subjekti nisu spavali zimski san. Naime, iskoristili su upravo ovo „zatišje“ za još veće izazove, kreativu i skrb o baštini koju treba možda i na neki drugačiji način sada predstaviti publici te budućim posjetiteljima.

Upravo je to učinila Turistička zajednica Žminj koja je tijekom proteklih mjeseci uložila puno energije, truda i rada u stvaranje promotivnih materijala koji će doprijeti do svoje publike na internetu, pogotovo putem društvenih mreža i drugim digitalnim kanalima, piše Turizmoteka.hr.

Tako je nastao predivan video u kojem su sažete sve emocije Žminjštine upravo promovirajući događaje i vrijednosti koje je ova zona njegovala godinama a sada na jedan virtualan način približila široj javnosti putem novog videa kojeg možete pogledati na you tube kanalu te vam i ovdje dostavljamo link: https://www.youtube.com/watch?v=U0c1PpFV9GU .

TZO Žminj u suradnji s produkcijskom kućom Studio11 uspjela je u kratkom videu sažeti puno malih velikih priča o žminjskoj gastronomiji i autohtonim proizvodima, o baštini koju ne smijemo zaboraviti jer upravo te prave tradicijske vrijednosti donose nezaboravne emocije na kojima ova turistička ponuda dobiva i pobjeđuje u trenutku donošenja odluke domaćih i stranih gostiju – gdje ćemo putovati?

Vrlo sažet a dovoljno velik, ovaj video može se pogledati na mrežnim stranicama TZO Žminj koje su također redizajnirane i tako osvježene prikazuju ono najbolje sa Žminjštine, piše portal Turizmoteka.

Nova mrežna stranica www.tzzminj.hr donosi sadržaje na hrvatskom, engleskom i njemačkom, a planira se prevesti i na talijanski jezik. Opisuje nekoliko segmenata koji su klasificirani na područja: gastronomije, kulture, aktivnosti, smještaja, zanimljivosti i događanja (evenata). Ističe se poseban kutak za iznajmljivače gdje se mogu pročitati sve novosti vezane za teme oko pravnih okvira, situacije povezane uz covid mjere i novosti, ponuđene su razne edukacije te ostale servisne informacije koje mogu dobro doći svakom iznajmljivaču. Osim navedenog, iznajmljivači s područja Općine Žminj imaju mogućnost besplatne promocije smještajnih objekata. Mrežne stranice su nastale u suradnji s TZO Žminj i obrta E4tehnology iz Žminja.

Iz TZ-a pozivaju sve iznajmljivače, ugostitelje i ostale subjekte koji svoje poslovanje temelje na turizmu, da ažuriraju svoje podatke ili ako već nisu da se prijave u ponuđene kategorije u koje temeljem svog poslovanja pripadaju. Podaci se svakodnevno ažuriraju, a prijave i korekcije sadržaja mogu se prijaviti uredu TZ Općine Žminj.

Više o tome kao i o simpatičnim Viber stikerima koje je osmislio TZ Žminj pročitajte u našem članku “Žminj – TZ redizajnirao svoje web stranice – Preglednije su, privlačnije i sadržajnije” na linku https://www.istriaterramagica.eu/novosti/turizam/zminj-tz-redizajnirao-svoju-web-stranice-preglednije-su-privlacnije-i-sadrzajnije/

SV. PETAR U ŠUMI: Gotova pola milijuna kuna vrijedna obnova Hrvatske čitaonice, zgrade stare 132 godine

Istra – U ponedjeljak 3 nova slučaja, stiže više od 3.000 doza cjepiva