in

Ulaz na Plitvička jezera ovaj tjedan samo 50 kuna!

Tko može i ima vremena, neka do 14. listopada obavezno posjeti Plitvička jezera, jer je u tijeku Obiteljski tjedan kada ulaznica za odrasle stoji samo 50 kuna, umjesto ljetnih 250 kuna! Nakon 14. listopada cijena će biti 150 kuna po osobi.

Dakle, do kraja ovog tjedna cijene su snižene i do 75 posto, pa ona za studente iznosi 30 kuna, djeca od 7 do 18 godina plaćaju 20 kuna, a za mlađe je besplatno.

Naš glasoviti nacionalni park tijekom ovog promotivnog tjedna poziva domaće posjetitelje koji od srpnja do rujna izbjegavaju Plitvice zbog velikih gužvi i jako visokih cijena.

Cijena ulaznice uključuje osiguranje posjetitelja, vožnju panoramskim vozilom i vožnju električnim brodom. Također, u ponudi su i objedi u tamošnjim restoranima koji također tijekom Obiteljskog tjedna imaju posebne, jeftinije ponude (od 70 do 120 kuna). Jelovnici se sastoje od tri slijeda, juhe/predjela, glavnog jela i deserta. Restoran hotela Plitvice je posebno zgodan, jer se nalazi u samom nacionalnom parku i u njemu se može jesti tijekom razgledavanja parka.

U šumi kod Novigrada ukrali drva

Kipar Loren Živković Kuljiš izlaže u porečkom Zuccatu