in

Umaški hoteli ostaju bez brendova SOL i MELIA

Hotel Umag - Foto Plava laguna

Od 1.1.2022. godine svi objekti Plave Lagune posluju isključivo pod brendom i nazivom Plava Laguna

Nakon rebrendinga Plave Lagune koji je proveden 2018. godine, Plava Laguna nastavlja s jačanjem brenda. Tako će se od 1.1.2022. godine repozicionirati dosadašnji Sol i Melia objekati iz destinacije Umag u brend Plave Lagune. To znači da će od početka 2022. godine svi objekti u Umagu s predznakom Melia i Sol u nazivu, službeno poslovati pod brendom i nazivom isključivo Plava Laguna, navodi se u priopćenju ove porečke hotelijerske kuće koja je vlasnica i hotela u Umagu.

„Za nas je vrlo važna činjenica da 2022.godine planiramo repozicioniranje dosadašnjih Sol i Melia objekata iz destinacije Umag u brend Plave Lagune. Tako će svi objekti u Umagu s predznakom Melia i Sol u nazivu, službeno poslovati pod brendom i nazivom isključivo Plava Laguna kako bismo što više ojačali naš brend.“, poručuju iz Plave Lagune.

Novi brend Plava Laguna uvela je u poslovanje 2018. godine kao dovršetak pripajanja umaškog Istraturista, porečkoj Plavoj Laguni. Ovakvim spajanjem, nastala je jedna od najvećih turističkih kompanija u Hrvatskoj koja upravlja s 4 resorta (Park, Plava, Zelena i Stella Maris), kao i 9 kampova, koji na tržištu posluju pod brendom Istracamping by Plava Laguna, u ukupnom kapacitetu od preko 16 tisuća smještajnih jedinica i dnevno može ugostiti više od 43 tisuće gostiju.

Tako će Plava Laguna u sezonu 2022. zakoračiti s jedinstvenim portfeljem što će omogućiti snažnu standardizaciju procesa i aktivnosti kao i kreiranje novih jedinstvenih Plava Laguna proizvoda i usluga, uz najviše standarde prema kojima posluje Plava Laguna. Poruke ovakvog tržišnog pozicioniranja komuniciraju da Plava Laguna pruža više od smještaja, ponosi se sretnim gostima, a vrhunsku uslugu nudi kao svoj standard, navodi se u priopćenju.

klizalište vrsar trg degrasssi

Vrsar: Radno vrijeme klizališta zadnjeg dana 2021.

foto tumisu za pixabay korona covid

U Istri još dvije preminule osobe