in

VIŽINADA priprema Strateški plan razvoja turizma i Stratešku studiju utjecaja na okoliš – poziv građanima da daju svoje prijedloge

Foto Općina Vižinada

Općina Vižinada pokrenula je javnu raspravu za prijedlog Strateške studije utjecaja na okoliš Strateškog plana razvoja turizma i nacrt prijedloga Strateškog plana razvoja turizma na području Općine Vižinada 2018. -2025. koja će trajati 30 dana, odnosno zaključno do 27. prosinca. Radi se o strateškim dokumentima za važnost ove općine, pa se u njenoj upravi nadaju što većem broju prijedloga i mišljenja sumještana.

Javnu raspravu Strateške studije i Strateškog plana koordinira i provodi općinska uprava, o čemu se može detaljnije pročitati na službenoj web stranici www.vizinada.hr i oglasnoj ploči općine.
Javni uvid u oba dokumenta moguć je u razdoblju trajanja javne rasprave, svakim radnim danom od 8 do 14 sati, u prostorijama općine na adresi Vižinada 18A.
Predviđeno je i javno izlaganje za sve zainteresirane koje je zakazano za 10. prosinca u 12 sati u općinskoj vijećnici.

Za vrijeme trajanja javne rasprave mišljenja, prijedlozi i primjedbe javnosti i zainteresirane javnosti mogu se upisati u knjigu/bilježnicu primjedbi koja će biti izložena na mjestu javnog uvida ili dostaviti u pisanom obliku, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu, a zaključno sa zadnjim danom javne rasprave na adresu: Općina Vižinada-Visinada, Vižinada 18A, 52447 Vižinada-Visinada.

Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

VRSAR – Drugu godinu zaredom u starogradsku jezgru stiže besplatno klizalište

Fotografije Hrvatske u prestižnoj galeriji Kunsthalle u Münchenu