in

VRSAR – Drugu godinu zaredom u starogradsku jezgru stiže besplatno klizalište

Foto Općina Vrsar
Lanjsko klizanje u Vrsaru

Drugu godinu zaredom Općina i Turistička zajednica Vrsar odlučile su na Trgu Degrassi, u samom srcu starogradske jezgre, postaviti klizalište koje će biti otvoreno od 6. prosinca do 6. siječnja. Na radost malih i velikih Vrsarana i njihovih gostiju klizanje i najam opreme bit će potpuno besplatno.

Već od prvog vikenda predviđeni su zabavni programi popodne i navečer, a bit će tu svega – dolazak sv. Nikola odmah prvog dana, zajedničko kićenje bora, dječje predstave, glazbeni nastupi i drugi zabavni sadržaji.

U nedjelju, 22. prosinca, u crkvi sv. Martina u 17 sati planiran je božićni koncert na kojem će nastupiti zborovi Mendule, La contrada Zajednice Talijana, te zborovi župa Vrsar i Funtana.

Spomenimo i doček Nove godine u podne na klizalištu, za što će program početi već u 11 sati uz svirku Tu i tamo benda.

Neće manjkati ni ponude toplih napitaka i slastica.

Sva događanja u tom blagdanskom razdoblju pogledajte u programu u prilogu ovog članka.

Postavljanje klizališta/Foto Tanja Kocijančić

Općina trenutno traži osobu koju će u tom razdoblju zaposliti da radi na klizalištu, doznajemo od načelnika Ivana Geromette, koji nam je rekao da će ih cijeli prosinački zabavni program – klizalište, koncerti i svi ostali troškovi stajati oko 250 tisuća kuna.

Gradska knjižnica Poreč: Otvorene prijave za 11. sezonu projekta “Dam-daš”

vižinada foto općina

VIŽINADA priprema Strateški plan razvoja turizma i Stratešku studiju utjecaja na okoliš – poziv građanima da daju svoje prijedloge