in

VRSAR predstavlja bogatstvo Poluotoka kroz Istarske večeri

Foto TZ Vrsar - Svetvinčenat gostovao u Vrsaru

U prekrasnom ambijentu vrsarske rive, ovog ljeta Turistička zajednica općine Vrsar organizira „Istarske večeri“, promotivne večeri sa jedinstvenim kulturno-zabavnim programom. Cilj događanja je predstavljanje destinacija iz unutrašnjosti i istočne obale Istre, omogućujući posjetiteljima da dožive najbolje od istarske tradicije i kulture u srcu Vrsara.

Foto TZ Vrsar - Svetvinčenat gostovao u Vrsaru
Foto TZ Vrsar – Svetvinčenat gostovao u Vrsaru

Svaka večer bit će posvećena različitoj destinaciji koja će se predstaviti kroz svoje specifične gastronomske specijalitete, lokalne proizvode i kulturne programe. Prva večer bila je 5. srpnja, a gostovao je Svetvinečnat.

Raspored gostujućih destinacija:

19. srpnja: Kanfanar

2. kolovoza: Višnjan

16. kolovoza: Kršan

23. kolovoza: Vižinada & Kaštelir

6. rujna: Motovun

Zašto posjetiti Istarske večeri?

  • Informacije o lokalnoj ponudi
  • Promocija lokalnih atrakcija i kulturnih događanja
  • Nastupi folklornih skupina i lokalnih glazbenika
  • Nezaboravan ugođaj uz more

Gosti koji borave u Vrsaru imat će priliku upoznati se sa čarima unutrašnjosti i istočne obale Istre, dobiti osnovne informacije o turističkoj ponudi i atrakcijama odabranih destinacija. Zato dođite u Vrsar svaki drugi petak od 19:30 do 22:30, od 5. srpnja do 6. rujna 2024. godine.

„Istarske večeri, ovogodišnji novitet u programu Turističke zajednice općine Vrsara, odražavaju našu posvećenost informiranju gostiju o ljepotama cijele Istre. Informacije su temelj doživljaja, obogaćujući iskustvo posjetitelja promovirajući vrijednosti našeg kraja. Kroz ove promotivne večeri, doprinosimo održivom upravljanju destinacijom, promociji lokalnih atrakcija i kulturnih događanja u unutrašnjosti i istočnoj obali Istre,“ kaže direktorica TZ-a Klara Trošt Lesić.

boško grožnjan

Veliki jazz glazbenik Boško Petrović dobio spomen bistu u Grožnjanu 

Foto Istarska županija

Velik dan za Novigrad: Počinje izgradnja nvoe talijanske škole