in

Vrsar: Prva jesenska edukacija za privatne iznajmljivače. Uskoro slijedi druga

Održana prva edukacija jesenskog ciklusa za iznajmljivače privatnog smještaja. Sljedeći petak 2.12. u 16h održava se drugi dio besplatne edukacije. 

U petak 25. studenoga u Sportskoj dvorani Saline u Vrsaru održana je prva edukacija u jesenskom ciklusu više tematskih edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja. Cilj edukacija je priprema za nadolazeću turističku sezonu 2023. godine.

O administrativnom poslovanju i osnovnim pripremama za sezonu pričala je Meri Čizmić Kraljević iz Interligo savjetovališta za iznajmljivače dok su Irena Šker i Marijana Kordić predstavile Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava za iznajmljivače koji je usmjeren na ulaganja u transformaciju smještajnih kapaciteta u domaćinstvima u obiteljske i/ili specijalizirane male hotele.

Edukacije se nastavljaju sljedeći petak, 2. prosinca u 16 sati.
Prijave za edukaciju primaju se putem linka: https://forms.gle/2VbmuRBYuZwsim4Q9 i direktnim kontaktiranje Turističke zajednice Vrsar ili Turističke zajednice Funtana.

Organizatori edukacije su Turistička zajednica općine Vrsar i Turistička zajednica općine Funtana u suradnji s Upravnim odjelom za turizam Istarske županije.

Izvor TZ Vrsar 

Foto Hrvatska turistička zajednica

HTZ: Nautika i opuštajući odmor u središtu promocije Hrvatske u posezoni

Goran Blažević - Naslovnica knjige

POREČ: Otputujte od Jordana do Umaga s Goranom Blaževićem