in

U čast Danu grada Poreča Peršurić održao prijem za bivše gradonačelnike

Foto Grad Poreč

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić je ususret svečanom obilježavanju Dana oslobođenja i Dana Grada održao prijem za bivše gradonačelnike Poreča. Tako su se danas, 26. travnja 2023., u Maloj vijećnici već tradicionalno susreli bivši gradonačelnici Sandro Ribarić, Drago Restović, Ljubo Kosić i Josip Maras.

Gradonačelnik je zahvalio svima na odazivu i dobroj volji da se s jednim lijepim povodom kao što je Dan Grada, ponovno okupe u gradskoj palači u kojoj su svi okupljeni odradili svoj gradonačelnički mandat.

U ugodnom druženju, Peršurić je predstavio aktualne projekte i pokazatelje za Poreč, kao i ciljeve za daljnje razdoblje. Bivši su gradonačelnici pohvalili Peršurićevu inicijativu za održavanje prijema bivših gradonačelnika, a posebno su bili zainteresirani za temu uređenja Marafora i druge investicije. Obišli su i Veliku vijećnicu u gradskoj palači, čije se uređenje privodi kraju.

– Mislim da jako dobro razumijete koliko je pozicija gradonačelnika izazovna kad želite puno toga učiniti za svoj grad i vjerujem da će mi vaše iskustvo i savjeti pomoći, da kroz razgovor dođemo do još boljih ideja., rekao je gradonačelnik Peršurić, zahvalivši im se na doprinosu koji su dali za Poreč, objavio je Grad Poreč.

Ilustracija - Foto Chuttersnap za Unsplash strani radnik oonobar hotel restoran

Webinar za obrtnike: Inozemni radnici kao rješenje i kako vam agencije mogu pomoći u posredovanju

Foto Istarska županija

Istarska županija nabavila vrijednu opremu za sprječavanje širenja onečišćenja mora