in

U noći na petak stiže nevrijeme – Očekuju se siloviti neverini

Premantura - Ilustracija - Photo: Srećko Niketić/PIXSELL

Krajem četvrtka i u noći na petak stiže nam jaka promjena vremena. Izgledan je prolazno olujan vjetar uz silovite neverine, javlja Istramet, čiju prognozu donosimo.

ČETVRTAK – Djelomice sunčano i nestabilno vrijeme, sredinom dana uz pojavu izoliranih neverina i grmljavinskih pljuskova. Navečer i u noći na petak posvuda stiže jače pogoršanje vremena. Puhat će slabo do umjereno, ponegdje jako jugo i jugozapadnjak, krajem dana naglo će okrenuti na jak i olujan zapadnjak i sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 18 do 23 °C, dnevne vrijednosti između 30 i 34 °C.

PETAK – U noći oblačno i vrlo nestabilno vrijeme uz čestu kišu, pljuskove i grmljavinu, dok su na moru izgledni jači neverini. Vrijeme će se postupno smiriti sredinom dana uz dulja sunčana razdoblja, međutim i dalje može biti pljuskova. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnje temperature zraka od 17 do 21 °C, dnevne vrijednosti između 26 i 29 °C.

SUBOTA – Pretežno sunčano vrijeme, sredinom dana u unutrašnjosti Istre uz mogućnost pojave lokalnih pljuskova. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak i bura. Jutarnje temperature zraka 16 do 20 °C, dnevne vrijednosti između 29 i 32 °C.

porec-decumanus-stari-grad-16-8-2022-tanja-kocijancic.jpg 18. kolovoza 2022.

Istra ove sezone bilježi 25 posto manje gostiju iz Italije

Oranje u centru Poreča - Foto Bookaleta/Davor Šišović

POREČ: U tijeku natječaj za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta