in

U POREČU 20. RUJNA: Na tržnici akcija povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Centar za građanske inicijative Poreč organizira danas, 20.rujna, javnu akciju povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Na Gradskoj tržnici u Poreču, od 10 do 12 sati, informirat ćemo građane/ke o Mreži podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela.

Centar poziva sve zainteresirane da ihs posjete i da se direktno informiraju o svemu što ih zanima. Akciji će se pridružiti i Policijska postaja Poreč.

Centar za građanske inicijative Poreč pruža praktične informacije, emocionalnu potporu, pravne informacije, direktnu podršku na sudu te psihosocijalnu i savjetodavnu pomoć žrtvama i svjedocima/kinjama kaznenih djela i prekršaja u sklopu trogodišnjeg programa “Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela” kojeg financira Ministarstvo pravosuđa. Žrtve i svjedoci kaznenih djela i prekršaja mogu nas kontaktirati na broj 095 3500 733 radnim danom od 08:00-16:00 ili putem e-maila na podrskacgi@gmail.com te zatražiti pomoć i podršku. Više informacija o tome kako se može ostvariti besplatna pomoć i podrška nalazi se na web stranici http://mrezapodrskeisuradnje.com.

Velik uspjeh porečkih atletičara u Piranu: ZLATO osvojili Mario Užila, Luka Vinkerlić, Andrea Matić i Hana Mršić

Poreč je grad koji MIRIŠE NA JOŠ: Edukacija za edukatore u projektu EKOSFERA