in

U Poreču “Body tehnikom” do psihofizičkog balansa

Ana-Marija Jagodić Rukavina

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje knjige Vitalnost-životna sila koja nas pokreće Ane-Marije Jagodić Rukavine, kineziologinje i inovatorice Body tehnike, jedinstvene, hrvatske metode vježbanja kojoj je cilj uspostavljanje psihofizičkog balansa.

Predstavljanje će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2024. godine u 19 sati u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 3). Moderatorica susreta bit će Zdravka Škrinjar.

Ana-Marija Jagodić Rukavina, magistrica je znanosti s dugogodišnjim iskustvom na kineziološkom području razvoja rekreativno-terapeutskih načina vježbanja koji utječu na razinu energije, raspoloženje, svijest i osobni razvoj onih koji prakticiraju Body tehniku. Četiri godine rada, istraživanja, promatranja i razgovora temelj su za nastanak ove knjige, a kroz inspirativne priče,  živopisne opise, slike, ilustracije i video klipove, autorica oživljava koncept vitalnosti, pružajući uvid u snagu životne energije koju svi posjedujemo, ali često toga nismo svjesni.

Pozivamo vas da otkrijete tajnu vitalnosti koja nas vodi na put aktivnijeg životnog stila koji nam omogućuje mentalnu jasnoću i koncentraciju, samopouzdanje i samopoštovanje, a inspirativni načini vježbanja omogućuju nam uvid u slojevitost osobnog razvoja.

Foto TZ Marčana

TZ Marčana poziva na rekreativnu biciklijadu stazom „343 Proština“

učilište buje

BUJE: Prijavite se na besplatan satsang s hipnoterapeutom dr. Aleksanderom Grunčićem Krajncom