in

U Vrsaru počela gradnja kanalizacije – Uvodi se privremena regulacija prometa

Početkom travnja počela je gradnja kanalizacijske mreže u dijelu Jadranske ulice i u dijelu Ulice Sv. Martina u naselju Vrsar. Vrijednost investicije iznosi oko 250.000 kuna (bez PDV-a), doznajemo u porečkoj komunalnog tvrtki Odvodnja.

Gradnja kanalizacije u Vrsaru

U sklopu radova obuhvaćena je izgradnja gravitacijskog kolektora za prihvat i odvodnju sanitarnih otpadnih voda dijela građevinskog područja u Ulici Sv. Martina, sa sjeverne strane državne ceste D75, s priključenjem na postojeći sustav odvodnje u Jadranskoj ulici, u duljini od L= 220,0 m’.

-Ugovoreni rok za izvođenje radova je 60 dana od uvođenja izvođača radova u posao. Samo izvođenje radova odvija se u dijelu Ulice Sv. Martin kod k.br. 1 A, pa nizvodno po zelenoj površini do lokacije prekopa države ceste D75, sve do postojećeg kontrolnog okna kanalizacijske mreže u Jadranskoj ulici.

Svi sudionici u gradnji uložit će sve napore da se radovi dovrše čim je prije moguće, najavljuju iz Odvodnje. Za vrijeme izvođenja radova na izgradnji kanalizacijske mreže po dijelu državne ceste  D75 dio te dionice bit će pod privremenom regulacijom prometa korištenjem semafora.

Gradnja kanalizacije u Vrsaru

-Mole se građani za strpljenje, dodatni oprez pri kretanju motornim vozilima u blizini gradilišta, te na poštivanje privremene prometne regulacije, poručuju iz Odvodnje.

Za sve informacije o stanju radova, možete nazvati na broj telefona 052 431 003 ili pisati na info@odvodnjaporec.hr.

degustazione tar hrana plata pršut sir

TAR: Nova ponuda marendi u DeguStazioneu – rižoto sa sipama, ombolo s paštom, bobići…

Ponedjeljak u Istri – 1 novozaraženi, gotovo 100 ljudi u bolnici