in

REDUKCIJA RADNE SNAGE: Usluga Poreč moli građane da smanje glomazni otpad

Ilustracija

Objavljujemo obavijest porečke komunalne tvrtke Usluge koja zbog zaštite svojih djelatnika moli građane da se szdrže od stvaranja prekomjernih količina otpada.

Nažalost, zbog epidemiološke situacije na nacionalnoj razini primorani smo provoditi i pridržavati se donesenih odluka, koje se utjecale na naše životne navike, ali koje su ključne kako bi prebrodili ovaj težak period. Zbog cijele situacije u kojoj se nalazimo i mi kao komunalna tvrtka morali smo donijeti odluke kojima želimo zaštiti zdravlje naših djelatnika, bez kojih ne bi mogli vršiti uslugu prikupljanja otpada i koji se i u ovoj situaciji svim snaga trude održati naš grad čistim.

Potpuno nam je jasno da svi želite što bolje iskoristiti ovaj period i trudite se biti aktivni i produktivni, pa ste iskoristili ovo vrijeme za radove i čišćenje svojih kuća i okućnica. Zbog navedenog, došlo je do značajnog povećanja odvoza glomaznog otpada koji ovim tempom nećemo moći kvalitetno i na vrijeme zbrinuti budući da smo zbog zdravlja i sigurnosti naših djelatnika morali smanjiti radne skupine, kao i što je više moguće smanjiti njihov međusobni kontakt.

Ovim putem vas molimo da se u narednom periodu suzdržite radova kojima se povećava količina glomaznog otpada, kako bi isti mogli pravovremeno zbrinuti, bez da u opasnost dovodimo naše djelatnike koji i u ovoj situaciji moraju nastaviti sa svojim radom.

Ne prekidamo uslugu odvoza glomaznog otpada te ćemo i dalje trudit se odradit sve zahtjeve koje zaprimimo ali vas sve zajedno ovim putem molimo na suradnju i podršku.

Hvala vam svima na razumijevanju, čuvajte sebe i svoje najmilije”, napisali su danas iz Usluge.

Funtana - Foto Tanja Kocijančić nadzorna kamera

ZBOG KRAĐA I VANDALA: Funtana postavila nadzorne kamere na više lokacija

POREČ/NOVIGRAD: U prometnim nesrećama stradali motociklisti