in

Uspješno predavanje u POREČU: Velik interes malih poduzetnika za promociju putem Instagrama

Foto Grad Poreč

Mali poduzetnici i obrtnici sa zanimanjem su sudjelovali u besplatnom interaktivnom predavanju na temu „Instagram i mali poduzetnici; kako iskoristiti ovu platformu za promociju i rast vlastitog poslovanja“ koje je održano u vijećnici Grada Poreča.

 
Kroz svijet Instagrama sudionike je vodila Valentina Babić, vlasnica obrta za digitalni marketing i kreiranje sadržaja VB Creative te Canva edukatorica, koja je pritom otkrila ključne strategije za uspješnu promociju i rast poslovanja. Uz sve brže promjene u digitalnom svijetu, Instagram postaje neizostavan alat kada se radi o promociji poslovanja. Predstavila im je savjete i trikove za izgradnju snažnog Instagram profila, zatim kako stvarati privlačan sadržaj koji će angažirati ciljanu publiku, te koje su to strategije za povećanje vidljivosti i privlačenje novih klijenata. Sudionici su pohvalili sadržaj predavanja i znanje koje je predavačica nesebično podijelila i u neformalnom razgovoru s poduzetnicima nakon održanog predavanja. 

Predavanje je organizirao Poduzetnički inkubator Poreč kao jedno u nizu predavanja i radionica koje će organizirati u 2024. godini, kao podrška obrtnicima i malim poduzetnicima te onima koji razmišljaju o poduzetništvu.

plava laguna polumaraton dječja utrka

POREČ: Na polumaratonu prikupljena donacija za Centar za inkluziju

Foto Gradska knjižnica Poreč - Arhiv

Bliži se 17. BOOKtiga – Gradska knjižnica Poreč priprema bogat međunarodni Festival pročitanih knjiga