in

POREČ: Na polumaratonu prikupljena donacija za Centar za inkluziju

Foto Plava laguna - Polumaraton Poreč

Iza nas je dvodnevna trkačka manifestacija Plava Laguna Polumaraton na kojoj je sudjelovalo ukupno  više od 1700 natjecatelja. Osim glavne polumaratonske utrke, održane su i 10K odnosno Pepi Kids Run i Family Run zabavne utrke. Iznos od 1.300 eura prikupljenih od kotizacija za Family Run bit će uplaćen Centru za inkluziju i podršku zajednici, Poreč.

Prof. Goran Vrus, direktor utrke ističe: „Drago nam je da i na ovaj način možemo pomoći potrebitima u našoj zajednici. Plava Laguna djeluje u destinacijama u kojima poslujemo društveno odgovorno te i na ovaj način doprinosimo inkluzijivnijoj zajednici. Od danas započinjemo s pripremama za sljedeći, još veći i zabavniji Plava Laguna Polumaraton 2025. Pozivam sve rekreativne trkače da i sljedeće godine budu s nama!“

-Čestitamo svim natjecateljima u ovim zabavnim i rekreativnim utrkama, zahvaljujemo lokalnoj zajednici i sponzorima – TZ Grada Poreča i TZ Općine Funtana, Podravci te Zagrebačkoj pivovari. Velika hvala i svim našim volonterima koji su uvelike pripomogli u organizaciji eventa, poručili su iz ovog porečkog hotelijerskog poduzeća.

Foto Plesni studio Unique Poreč

Porečki Plesni studio Unique osvojio Pula Dance Open

VALENTINA BABIĆ PREDAVANJE INSTAGRAM

Uspješno predavanje u POREČU: Velik interes malih poduzetnika za promociju putem Instagrama