in

Valamar Riviera porečkom Fondu za izvrsnost u sportu donirala 100.000 kuna

Loris Peršurić i Andrea Štifanić (Foto: T. Kocijančić)

Gradonačelnik Loris Peršurić i direktor Sektora za upravljanje imovinom porečkog hotelijera Valamar Riviere potpisali su danas ugovor o donaciji kojim ova tvrtka donira 100.000 kuna Fondu za izvrsnost u sportu Grada Poreča.

Peršurić je naglasio da je u proračunu, isto kao i lani, u tom Fondu planirano prikupiti 300.000 kuna koje onda raspoređuje klubovima Sportska zajednica Grada Poreča po ostvarenim rezultatima.

Zasad u Fondu ima 143.000 kuna. Uz Valamarovu donaciju uplatili su još Privredna banka Zagreb, 35.000 kuna, zatim 5.000 kuna tvrtka Grip Juričić, te 3.000 kuna firma Libusoft. Gradonačelnik Peršurić je uvjeren da će i ove godine uspjeti prikupiti cijeli planirani iznos.

-Poreč je poznat i kao grad sporta. Imamo izvanrednu sportsku infrastrukturu i puno klubova i sportaša koji se natječu na domaćim i međunarodnim natjecanjima i tako najbolje predstavljaju i promoviraju Poreč, istaknuo je Peršurić.

Štifanić je rekao da ova donacija spada u društveno odgovorno ponašanje Valamara, odnosno da je to dio 1 od 9 njihovih krovnih programa “Volimo sport”.

-Na ovaj način potičemo sportaše da budu izvrsni i pomažemo, naglasio je Štifanić, zaključivši da je ovaj ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo.

Priča o KUĆICI ZA KNJIGE u KAŠTELIRU koja nije koštala ništa: Naslove posuđuju i doniraju svi, domaći i stranci, a obaveze vraćanja nema

NOVIGRAD: Bogata proslava Prvog maja u Karpinjanu