in

Više od tisuću zaposlenika Valamar Riviere proslavilo još jednu uspješnu godinu

Više od tisuću Valamarovih zaposlenika iz destinacija Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Dubrovnik i Makarska okupilo se na tradicionalnom godišnjem druženju u Pical Sunny Hotelu by Valamar, gdje se proslavila još jedna uspješna godina, a nagrađeni su i brojni zaposlenici, pojedinačno i timski, kao i najbolji Valamarovi objekti i proizvodi. Počasni domaćin ovogodišnjeg okupljanja grupacije Valamar bila je destinacija Rab u čijem tonu se održalo cijelo svečano okupljanje.

U duhu Rabske fjere s Raba su stigli samostreličari, bubnjari, fanfaristi te su predstavljeni zanati koji njeguju duh tradicije starih obrta. Uživo se pripremala i Rabska torta uz brojne druge slane i slatke rapske delicije.

Ukupno su podijeljene čak 24 nagrade, i to za najbolje zaposlenike, top hotele, ljetovališta i kampove, izuzetna postignuća te najbolje nove proizvode i inovacije. Valamar Collection Girandella Resort nagrađen je kao najbolji u brendu Collection – biranoj kolekciji hotela modernog luksuza za najzahtjevnije goste te kolekciji najboljih hotela koje Valamar ima u svom portfelju. Lanterna Premium Camping Resort dobio je priznanje za najbolje Valamarovo premium kamping ljetovalište čiju vrhunsku ponudu i kvalitetu sadržaja redovito prepoznaje i nagrađuje i struka.

Najveća ocjena zadovoljstva gostiju, čak 94 posto, nagradu je priskrbila Valamar Collection Isabella Island Resortu. Nagrada za najbolji tim pripala je ovogodišnjoj uspješnoj Valamarovoj kampanji za zapošljavanje – Dobar posao u Valamaru, koja je pridonijela pozicioniranju kompanije među top 12 poslodavaca u Hrvatskoj, rezultirala s 5.466 prijava za posao, a video materijali generirali su 756.000 pregleda na Facebooku.

Posebna priznanja Valamar dodjeluje jubilarcima, svojim zaposlenicima od 10 do 45 godina radnoga staža. Ove godine je više od 210 zaposlenika grupacije Valamar obilježilo svoje jubilarne godišnjice.

Tradicionalnim godišnjim okupljanjem svih zaposlenika Valamar obilježava još jednu u nizu uspješnih poslovnih godina. Ove je godine tako kompanija uspješno finalizirala proces preuzimanja poduzeća Hoteli Makarska u Hrvatskoj i prvog Valamarovog hotela u Austriji, već u prvih devet mjeseci prvi puta ostvarila više od 6 milijuna noćenja te predstavila novu brend strategiju i brend identitet pod sloganom „All You Can Holiday“.

Ovim godišnjim okupljanjem kompanija je ujedno i zaokružila obilježavanje 65. godišnjice Valamar Riviere.

Poreč: Mobilno reciklažno dvorište van funkcije

Obnavlja se javna rasvjeta u Fuškulinu, Varvarima i Velom Maju