in

Tri Valamarova kampa dobila oznaku ANWB Top camping 2019

Lanterna Premium Camping Resort

Istarski Lanterna Premium Camping Resort 4* i Solaris Camping Resort 3* na poluotoku Lanterna te Krk Premium Camping Resort 5* na otoku Krku od početka prosinca ponosni su nositelji oznake Top camping 2019, najvišeg priznanja za kvalitetu kampova koje dodjeljuje nizozemski kraljevski autoklub ANWB temeljem ocjena njihovih inspektora.

Ove su godine inspektori ANWB-a obišli više od 2000 kampova u Europi, a u svojem su se ocjenjivanju posebno vodili razinom kvalitete sanitarija, bazena, parcela, rekreacijske  i ugostiteljske ponude. Ocjene se iskazuju u zvjezdicama te je maksimalna ocjena pet zvjezdica koja jedina donosi oznaku Top camping. Kampovi ocijenjeni od 3 do 4,5 dobivaju oznaku ANWB Approved campsite te se u toj kategoriji nalazi 11 Valamarovih kampova.

Kampovi s ovim dvjema ANWB-ovim oznakama ujedno se i objavljuju u godišnjem ANWB kamping vodiču.

U posljednje dvije godine Valamar intenzivno ulaže u svoj kamping segment podižući ne samo kvalitetu smještaja, već i razvijajući nove i inovativne sadržaje i ponude za svoje goste. Kampovi danas postaju pravi mali gradovi u kojima gosti mogu pronaći sve što im je potrebno za savršeni odmor. Ponosni smo što ova naša nastojanja i trud prepoznaje i struka te nam ovo priznanje, nakon ADAC-ove oznake  ADAC SUPER Platz 2019. za Lanterna Premium Camping Resort i Krk Premium Camping Resort te Baška Beach Camping Resort 4* (ex Zablaće), uistinu mnogo znači, ali nas istovremeno i motivira da i dalje ulažemo u kvalitetu i bogat sadržaj naših kamping ljetovališta“, izjavio je direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri Bruno Radoš.

U Europi trenutačno ima 180 kampova s oznakom ANWB Top camping 2019, a među njima je i 11 hrvatskih. Oznaka ANWB Top camping dodjeljuje se kampovima koji su dosegli maksimalnih pet zvjezdica u ocjenjivanju ANWB-ovih inspektora te predstavlja garanciju vrhunske kvalitete.

Advent Poreč

Tisuće ljudi proteklog vikenda uživalo u porečkom Adventu

Sve više trgovačkih lanaca zatvara vrata za blagdane